Lisa Björt | Gruppeterapi for voksne børn
En samtale og terapigruppe for voksne børn af alkoholikere, voksne der har haft en dysfunktionel barndom, voksne der er vokset op i en meget streg, religiøs eller på andre måder ekstrem familie. Gruppen er baseret på kognitiv gruppeterapi.
"voksne børn af alkoholikere", aca, al-anon, gruppeterapi, narcissisme, "er min kæreste psykopat", lavt selvværd, parforhold
21840
page-template-default,page,page-id-21840,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Påvirker din barndom dit parforhold?

 

Lær at leve et harmonisk liv, med mindre drama og færre konflikter

 

 

Gruppestart:  17. september kl 18 til 21 og 29. oktober kl 18 til 21

Varighed: 5 uger

 

Dette er et intensivt gruppeforløb, hvor vi arbejder aktivt med os selv i fem uger. Udover gruppeterapi, undervisning og sparring med de andre, får du også øvelser og værktøjer med hjem, så du virkelig vil opleve at du rykker dig i løbet af forløbet.

 

Når du er vokset op i en dysfunktionel familie (med alkoholmisbrug, fraværende forældre, dårlig stemning eller andet), kan det påvirke dit parforhold og de relationer du har til andre mennesker.
Ofte vil du føle at det er hårdt og drænende at interagere med andre, og ofte vil du føle at du går på kompromis med dig selv hele tiden, og at du giver mere til andre end du får igen.

I gruppen taler vi om vores oplevelser, deler vores udfordringer og arbejder med at blive mere tro mod os selv. Via samtaler og en række øvelser vil du i løbet af forløbet lære dig selv bedre at kende, forbedre dine nærmeste relationer og få indsigt i nogle af de værktøjer der kan frigøre dig fra de mønstre der hænger ved fra barndommen.

Der er stadig få pladser ledige – send en mail på lisa@lisabjort.dk og oplys hvilket hold du ønsker plads på, så reserverer jeg din plads med det samme.

Gruppeforløb – september 2019:

    • Har du svært ved at mærke dig selv i dit parforhold?
    • Er du meget påvirket af stemninger, og andre menneskers humør?
    • Er din partners behov vigtigere end dine, og har du svært ved at give udtryk for dine ønsker på en god og kærlig måde?
    • Har du svært ved at håndtere vrede, både din egen og andres?
    • Ender du i de samme konflikter igen og igen, og får du ofte startet en konflikt selvom det ikke var din hensigt?

 

 

 

parterapeut Lisa Björt

 

Gruppestart:

17. september kl 18 til 21 og

29. oktober kl 18 til 21

Begge grupper kører i fem uger på samme tidspunkt (uge 42 undtaget). Der er plads til maks 6 deltagere på hvert hold.

Prisen er 1250 kroner for hele forløbet.

Skriv til mig på lisa@lisabjort.dk og reserver din plads med det samme.