Lisa Björt | Parterapi metode
Oplever i at der er en ulige arbejdsfordeling i hjemmet, jalousi, manglende sexlyst, manglende nærvær? Har i svært ved at mærke hinanden? Lad os løse problemet! Parterapi i københavn.
kognitiv terapi, parterapi, ulige arbejdsfordeling i hjemmet, jalousi, manglende sexlyst, manglende nærvær,
21869
page-template-default,page,page-id-21869,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

I øjeblikket tilbyder jeg udelukkende online-terapi.

Ved den første session vil vi typisk bruge mest tid på at høre jeres historie, jeres udfordringer og jeres ønsker for fremtiden. Jeg giver jer måske en eller to øvelser med hjem, og så tager vi mere fat i de følgende terapi sessioner.

Jeg benytter mig af kognitiv terapi, og sammen ser vi på om der er nogle af jeres tanker der spænder ben for jer, om i sidder fast i nogle uhensigtsmæssige mønstre og om der er nogle typiske situationer, hvor det kan betale sig for jer, at handle anderledes end hidtil.

Ofte er der en række problemer der træder tydeligt frem – ulige arbejdsfordeling i hjemmet, jalousi, manglende sexlyst, manglende nærvær osv. Vi taler naturligvis om de udfordringer i har, men forsøger at se på det underliggende problem, i stedet for at symptombehandle de enkelte problemer. Målet er at i bliver så gode, til at kommunikere kærligt med hinanden, så i selv kan klare de praktiske problemer der må være, uden min hjælp.